dilluns, 29 de juny del 2015

UN REGIDOR SENSE GENS DE GRÀCIA


UN REGIDOR SENSE GENS DE GRÀCIA

(A mata-degolla)

Tenir sentit de l'humor, de la sàtira, de la ironia, són característiques de les persones més intel·ligents, són una gràcia. Fer humor sense tenir sentit de l'oportunitat i ofendre ningú sense voler és més aviat tenir molt mala pata, és no tenir gens de gràcia. Crec que és el que li passà al famós regidor Guillermo Zapata d'Ahora Madrid, que tingué molt mala pata, quan fa 4 anys envià uns tuits absurdes contra els jueus, als quals ja ha demanat perdó, reconeixent que no es comportà correctament.

Crec, però, que Zapata hauria de dimitir absolutament, no debades va en una llista de Podem, que encapçala Manuela Carmena. Ho dic perquè veig amb admiració els esforços de Podemos per canviar tantes coses, entre altres la impunitat dels polítics, i perquè crec que Manuela no es mereix disgustos innecessaris. Per descomptat, també reconec que el regidor s'ha portat molt honorablement, demanant disculpes i perdó.

Ara bé, el que és impresentable i hipòcrita és l'actitud del PP que, sent com són uns negacionistes dels crims del franquisme, ara s'escandalitzen i demonitzen aquests tuits. Ells que estan incomplint la Llei de la Memòria Històrica, o escamotejant-la, mantenint carrers, estàtues i honors al dictador i als seus generals; homenatjant la División Azul que lluità a les ordres de Hitler; oposant-se a les recerques dels cadàvers dels assassinats, ells tenen molt a callar.

A què venen ara l'Hernando cara de gata moixa, o la mare superiora del Marhuenda, o l'histèric Inda, i tots, amb tanta exigència per l'estúpida favada de Zapata?