dilluns, 6 de febrer del 2017

LA GENT D'ORDRE I LES SEUES MENTIDES



LA GENT D'ORDRE I LES SEUES MENTIDES

Entenem per gent d’ordre la qui està al costat de tot allò que els permeta mantenir certs privilegis, quants més millor, que els distingisquen del comú de la ciutadania, especialment els econòmics. La gent d’ordre, doncs, està a la vora i a l’aixopluc de les autoritats de dretes; de la gent d’armes; de la gent de missa; són les elits..., o com els deia Pepe Aguado, en francès, les poissons grosses. Enfront estem la gent del muntó, de carreró, la gent d’escala avall i encara la gent de barral, i de got i navaixa...

El PP i Ciutadans són gent d’ordre, de privilegis econòmics, elitistes, ben educats. Ben parlats, no, perquè això ja és una altra cosa, i generalment no saben parlar si no és faltant al respecte, escopint i mentint. Per exemple, els tals Inda i Marhuenda, o Esperança Aguirre, són uns mestres. Parlem de les mentides d’aquesta gent d’ordre.

Com aquesta gent són d’anar a missa, sempre que m’hi referisc, no puc deixar de invocar la Bíblia, ja que ells diuen que hi creuen i fan ostentació i enganyen la gent que els vota (fent propaganda enganyosa). Crec que no se’ls ha de permetre dir mentides, perquè estan prohibides als qui juren per Déu i davant dels Evangelis: Isaïes 28, 14-22; 59, 1-8. Jeremies 8, 4-12; 9, 1-8. Ezequiel, 22. Osees, 12. Miquees 6, 9-12. Alguns d’aquests individus beats i hipòcrites, fins i tot van més enllà i militen en una secta catòlica, l’Opus Dei. Supose que per a aquests és més imperiosa l’obligació de no mentir i no se’ls hauria de deixar passar ni una.

Passa el mateix amb els militars que juren bandera, que no se’ls pot permetre que la traïsquen (cosa que sí que féu Franco); o als metges que fan el jurament d’Hipocrates; etc. No vull dir que ha d’haver dobles vares de mesurar la justícia, sinó que als qui en pressumeixen de res se’ls ha d’aplicar un plus d’exigència. Ara m’estic centrant en la gent d’ordre que diu mentides.

Per acotar un poc, podem fer una relació de les mentides més grosses dels darrers  anys i jo subratllaria que la més grossa és tota la corrupció que han protagonitzat, facilitat, i beneficiat el PP, amb les trames en què han implicat empresaris, constructors, financers, banquers... El fet que les campanyes electorals les hagen subvencionades amb diners d’aquesta corrupció i fent trampes, hauria de ser motiu perquè algun jutge les invalidara i que es tornaren a repetir, perquè els seus resultats han estat un seguit de mentides.

Encara més repulsiu ha estat que els màxims dirigents del PP hagen cobrat en negre i que aquesta gent haja pagat factures sense IVA (obres de les seus del partit, a Madrid i a qualsevol poble, com per exemple a Silla). No m’explique com no se li dóna més importància a aquests comportaments delictius, perquè són la prova més fefaent de la gran mentida en què ha estat instal·lada aquesta gent que persegueixen els infractors i ells són els que més delinqueixen.

La cadena de mentides relacionades amb Bárcenas, Rato, Cospedal, Trillo, Aguirre... és interminable. En alguns casos ja estan a mans dels jutges, però en altres, no. Per exemple, Trillo. Diuen que no li poden negar el dret a ocupar un lloc de treball com a funcionari, perquè el guanyà per oposició. I per a què estan els expedients disciplinaris als funcionaris que actuen de manera dolosa i repetida? I el canvi forçós de lloc de treball, per motius suficientment demostrats? Quina prova més contundent que el mateix dictamen del Consell d’Estat sobre l’actuació de Trillo i del govern? Doncs, una altra vegada Rajoy menteix i diu que no es pot fer res. Mentida!

Aprofite per a felicitar l’ajuntament de Cartagena, que ha repudiat Trillo del títol de fill predilecte i als Moros i Cristians d’Alcoi que l’han fet fora de les comparses. Supose que el PP d’Alacant també haurà de dir alguna cosa, ja que l’han mantingut durant tants anys de diputat a Madrid. I, per descomptat, que l’Opus Dei l’haurà declarat rèprobe. Vull recordar que tenen l’obligació moral d’aplicar el reat als seus pecadors i que aquests han de refer els danys, si finalment volen anar al cel. Ho han fet?

Una altra gran mentida en què s’han instal·lat els del PP és en la defensa del franquisme, mantenint el reconeixement del dictador en pobles, carrers, monuments públics, oposant-se a obrir tombes dels assassinats de la guerra, mantenint actius partits polítics descaradament feixistes. Sobre aquest tema C’s passa xiulant.

Tot el comportament histèric del PP (i Ciutadans) en el tema de Catalunya és una altra gran mentida, basada en la idea que si fórem vençuts en la guerra de Successió i assimilats a la força a Castella, no tenim cap dret a reclamar. Continuen mantenint sobre nosaltres el derecho de conquista del primer borbó, Felip V, i d’ací deriven gran part dels mals que arrosseguem catalans, valencians, balears i aragonesos. A Madrid mantenen la idea de l’España una, grande y libre, però, curiosament, sobre Gibraltar defensen la tesi contrària i reclamen, ridículament, aquell territori que ells perderen.

Podríem entrar en altres mentides d’altres partits, sindicats, organitzacions socials, però aquests ja no són gent d’ordre i ho deixaré per a un altre dia. Sols faré l’excepció dels tinglados d’Eliseu Climent, encara que també tornaré altre dia. Veig que continua omplint-se la senalla, ara, a València, amb la complicitat de Puig i de Ribó, com ho fa a Barcelona, a Palma... Sempre hi ha qui paga i aquest personatge no té escrúpols a l’hora d’omplir el cabàs.