dissabte, 20 de març del 2021

MU JODIO LO DE L'ARRIMÁ I L'ABALO

 

MU JODÍO LO DE l’ARRIMÀ Y L’ABALO

Article publicat a Levante-EMV el 20 de març de 2021

 Intente dir en llengua murciana que la maniobra que han organitzat Arrimadas i Àbalos a Múrcia, sembla que a pijo sacao o sense massa estudi, per a fer fora el PP i la corrupció, els ha eixit malament, ansí que han hecho una cagà mu grande i mu jodia. A mi em féu il·lusió imaginar que tindrien èxit i que als murcians (entre ells la meua família de Puerto Lumbreras) els podria passar com als valencians. No comptaven, però, amb la capacitat corruptora dels populars i amb l’experiència que porten acumulada. I encara fou pitjor perquè Arrimadas no coneixia la nul·la qualitat moral dels seus militants. Així que al campió d’escopir pinyols i secretari general del PP, li resultà fàcil transmetre l’encàrrec de Casado: si no hacei esa cochinà que querei hacé, sus damo lo que querai; aquí habemos d’arrejuntanos tos, que pa tos habrá. I la pela és la pela, també a Múrcia.

 El que ha passat a Múrcia té una part positiva, però, perquè els traïdors han hagut d’ensenyar el cul i quedar com el que són, a la vista de tothom; això li ha passat també al tal Toni Cantó, a qui se li ha vist el llautó a temps. Per la seua part, la presidenta madrilenya ha convocat eleccions autonòmiques precipitades (4 de maig), declarant-se feixista i estar disposta a pactar amb Vox, per assegurar-se el càrrec

.Però, com les enquestes continuen deixant Casado lluny dels socialistes, la dreta ha d’anar a per totes, si volen subsistir i no tenen més remei que continuar amb la feina bruta encetada a Múrcia i que continuarà a Madrid. Per això també s’han obert a acollir el que queda de la tropa ciutadana, si traeïxen el partit fins que desaparega. A continuació vindrà allò de pactar sense cap escrúpol amb Vox. La diferència, però, amb els temps dels governs de majories populars és que aleshores tenien molt a oferir: llocs a les llistes electorals, contractacions en l’administració, llocs de treball, concursos i actes manipulats, fins i tot títols universitaris sense ni anar a classe... Aleshores al PP tot era una festa, com deien a València en temps de Camps i Rita. Ara ja no ho tenen tan fàcil, perquè el xollo se’ls ha acabat i si sols poden oferir miajicas i chuminás, que diuen a Múrcia, faran curt o siga mal negoci. Hauran de recórrer, altra vegada. a empresaris corruptors i factures en B.

.