diumenge, 25 d’octubre del 2009

EL PAPA I EL BIGOTIS

El Papa i el Bigotis

Article publicat a EL PUN T (elpunt.cat) el dia 25/10/09

No és per buscar les puces del gat, però en tot el merder de la trama Gürtel, un dels events organitzats per aquesta gentola fou, curiosament, la visita del Papa a València. Les xifres que es malversaren en aquell festival són un misteri, perquè mai les han volgudes fer públiques, encara que Déu les sabrà, perquè ho sap tot; també les sabran els organitzadors i comissionistes, però potser es diran que com el Papa és el vicari de Déu i ells hi creuen i van a missa, doncs que tot cau en casa. Però, com les xifres seran d'escàndol i com es tracta de diners públics que s'han papat entre uns i altres, algún Garzon hauria de posar-se a investigar i a instruir, si cal.

Jo sols vull formular un interrogant i finalment un prec, al mateix Papa. L' interrogant és com un sil·logisme: si el Bigotis es lucrava en tots els negocis que li encarregaven, o siga que robava descaradament, i si la visita del Papa l'organitzà ell, quants diners pispà de la festa? I un altre sil·logisme: si el Bigotis es dedicava a untar els polítics, amb quants diners, trages o el que siga, ho féu aquesta vegada?

Crec que la gent que hi acudí de bona fe i tota la ciutadania en peça, perquè som els que ho pagarem tot, tenim dret a saber-ho. Però, ja que els polítics no volen donar explicacions de res, el mateix Vaticà hauria de prendre cartes en l'assumpte, si no volen ser còmplices. Tan fi que filen en altres països, tan fi que han filat en el cas dels països comunistes, que no han parat fins a fer-los desaparèixer, i ara va i ací volen fer la vista grossa?

Com ja sabem que allò del Vaticà és com una immensa i consagrada cova d'Alí Babà, demanar-los clarícia de res és una utopia, per això faré un prec directe a qui més mana, que és el mateix Papa, per si llig elpunt.cat. Pose ordre, que li expliquen com anà la caixa, amb motiu de la seua visita, perquè mentre vostè anava impartint indulgències, el Bigotis i tota la colla de la trama s'omplien les butxaques i el compte bancari del partit. I tot en B!

Molt em tem, però, que el Vaticà no mourà ni un dit, ni dirà ni piu i, per això, seran còmplices, com ho són de tantes malifetes històriques. Perquè aquesta és la gran contradicció del sistema de Déu, que sistemàticament empara els més pinxos del barri, com el Berlusconi i la màfia siciliana, per exemple; ara i ací i pel que he explicat, els golafres del Gürtel també han entrat en la nòmina. Si fins i tot l'Eliseu Climent hi té contactes privilegiats!