dimecres, 9 de gener del 2013

A FINALS DE 2013, HI HAURÀ FEINA

A FINALS DE 2013, HI HAURÀ FEINA
Article publicat a el Punt/Avui el dia 6 de gener de 2013

Ho acaba de dir el ministre Guindos (recordeu que un guindo és una cirera amarga i d'això fa la cara): a finals d'any començaran a crear-se llocs de treball i a acabar-se la recessió. Veritat que això ens sona haver-ho sentit ja moltes vegades? Dit així, com acaba de fer-ho Guindos, o amb aquelles metàfores dels brots verds, o la llumeta al final del túnel, que deien els socialistes, tots els polítics han anat dient i jurant el mateix. Però com fins ara no ha estat així, i açò ha anat cada dia a pitjor, tots els polítics i tots els governs no han dit més que mentides.

Però, malgrat les reiterades mentides que han dit fins ara tots els polítics, la gent és tan bona que tot s'ho creu (m'autoexcloc, perquè jo vull ser dels dolents i, doncs, no m'hi crec res). La bondat del veïnat fa que durant més de quinze dies vagen dient per tot arreu: —Bon Nadal, felicitats, que tingueu un bon any... Jo m'he negat a fer el paperot ingenu i no he felicitat ni a ma mare; m'he limitat a contestar, a qui ha tingut la iniciativa, que moltes gràcies i que igualment i que ja veurem. Com és possible que amb totes les putades que ens estan fent passar els polítics i/o els bancs, la gent encara tinga ganes de felicitacions i de festa?

Els polítics compten amb la bondat i amb la innocència de la gent, perquè saben que encara que les enquestes confirmen que la majoria percep que la situació anirà encara a pitjor i que la culpa de tot la tenen precisament els polítics, a l'hora de la veritat populars i socialistes mangarrufaran els ciutadans, que els tornaran a votar. Els de la contra som moltíssims, però els qui es mamen el dit i s'ho creuen tot, són més i amb això compten. I això explica la seua insistència a fotre'ns cada dia més i més.

I com pensen que, malgrat tot, és millor tenir tots els flancs assegurats, no siga cosa que, Gallardon té prevista una reforma del Codi Penal que tracta de blindar els polítics, de manera que qui els insulte podrà anar sis anys a la garjola; o siga que els polítics podran continuar fent el que els done la gana i ja no podrem ni convocar manifestacions de protesta, sota la pena d'un any de presó. I perquè quede ben clar qui mana ací, si un policia fot una pallissa de mort a un manifestant, això ja no serà cap delicte, però si algú grava l'agressió i la difon, això sí que ho serà; fins i tot resistir-se passivament a la policia comportarà dos anys de presó. Etcètera.

O siga que açò és com el Xile de Pinochet, o l'Argentina de Videla, o la Xina dels xinesos, o la Rússia de Putin... per no dir les dictadures musulmanes. Açò és una dictadura! Però, d'on els ve el tarannà dictatorial a aquesta colla de furtamantes? Jo ja ho he dit alguna vegada: a molts els ve de “cuna”, o siga que ho porten en els gens; altres, ho han aprés en les sectes que han freqüentat, campaments de la falange, congregacions apostòliques...; altres s'han corromput per les males companyies, que els han subornat; finalment els hi ha per cobdícia... Si algun periodista té ganes de resseguir-los la biografia podrà comprovar-ho; jo sols faig un simple exercici de filosofia deductiva, amb permís del meu amic Paco Hernàndez.

I així, blindats i en la impunitat, aquesta mala gent es poden dedicar a retallar-nos tots els drets i acabar amb les conquestes socials que ens havíem anat guanyant, i com encara no en tenen prou, ara també ens volen conculcar els drets humans. La reforma de Gallardon va per aquest camí: limitar la llibertat d'expressió; impedir la llibertat d'autodeterminació de Catalunya i d'Euskadi; eliminar la llibertat de càtedra... Quina democràcia és aquesta?

És ben curiós que aquesta púrria tinga la Diabòlica Merkel (per què li diuen Àngela) de comandanta, limitant-se a aplicar els seus dictats; en açò Rajoy és el seu principal deixeble, tant que criticava a Zapatero per fer el mateix. Jo ja sé que els alemanys són poderosos i que ens tenen agafats pels collons i algú ja ha començat a dir que estan aconseguint per la via econòmica el que no pogué Hitler per la via militar: dominar Europa. Malgrat això, però, hi ha l'exemple d'Hollande, a qui en algun moment semblava que volia arrimar-se Rajoy, cosa que fou com una quimera. La realitat és que ideològicament el PP són de la diabòlica teutona.

Tornant al pseudopresagi de Guindos que a finals d'any açò comença a redreçar-se, Montoro ja està desmentint-lo a base de collar més els ajuntaments i les autonomies, i a augmentar els impostos de tota mena. Per tant, tot és mentida i tot continuarà igual o pitjor. De moment, que tot continua igual ho podem comprovar amb els esdeveniments de cada dia: al senyor Rato, després de l'estafa de Bankia, que està subjúdice, el nomenen un alt càrrec de Telefònica (ja ho feren amb Zaplana i amb l'Undargarin...). Al senyor Carrosero o Carronero, o com es diga, que havien tancat a Cuba per causar unes morts per conduir en males condicions, el porten a Espanya a complir la condemna i de seguida el solten i li donen un “treball” a l'ajuntament de Madrid, i a tots els lladregots populars de València i Balears encara estan “instruint” els seus casos, que no acaben mai, mentre continuen cobrant...

I com no pararíem de posar exemples, tot açò, és o no és insuportable? Insuportable i vergonyós! Per acabar-ho d'arreglar, des dels núvols en què està instal·lada la monarquia, fora de la realitat i de tota responsabilitat, segons la Constitució, el monarca s'ha atrevit a dir que ara hi ha més democràcia, més justícia i més llibertat que mai... Escolte, que vosté ni s'assabenta o no vol assabentar-se: això és precisament el que ens fa falta, més democràcia, més justícia i més llibertat!