diumenge, 4 de novembre del 2012

LA MORAL SE L'HA MENJADA UN BURRO

LA MORAL SE L'HA MENJADA UN BURRO
Article publicat a el Punt/Avui el dia 4 de novembre de 2012

Rajoy i tota la seua gent, tots tenen el mateix concepte d'ells mateix i dels altres: ells són els bons i els salvapàtries; els altres som els dolents. Ells, que són catòlics, apostòlics i romans, en realitat són uns talibans, que estan convençuts que tenen la raó, i per això s'han conjurat i decidit a mantenir l'ordre en què creuen i que tant els beneficia. I com ho tenen tot controlat, i compten amb l'ajuda celestial, amb la complicitat de les espases i amb l'ajuda dels bancs, no tenen ni vergonya de fer el que fan i a cara descoberta.

Ara mateix, quan permeten que els bancs desnonen milers i milers de famílies per no pagar la hipoteca, permeten que el director de Bankia cobre fins a 730.000! Això és possible? Bankia no l'hem “rescatat” entre tots? Com és que aquest paio pot endur-se una fortuna cada any? No tenen vergonya, és cert, però tampoc tenen moral. La seua moralitat està al nivell de les seues sabates, o se l'ha menjada un burro i ja no els en queda.

I a mi tot això m'indigna tant que li he demanat a una gitana, que conec, que em faça una maledicció, que faré pública, perquè qui vulga s'hi afegisca, a veure si milers i milers de ciutadans honrats i fotuts, llançant-los la maledicció a l'ensems, el dia i l'hora que acordarem, tenim algun èxit i concitem sobre els seus caps les ires dels déus que ens escolten. Propose que facen alguna cosa pareguda els qui sàpiguen fer vudú.

Lamentablement, per vies democràtiques (eleccions) sembla que no és fàcil fer-los fora. Ja ho hem vist a Galícia, on malgrat que han perdut més de 100.000 vots continuen amb la majoria absoluta. Què passa? Si obtenen majories és perquè molta gent, moltíssima gent treballadora, xicotets empresaris, funcionaris, jubilats els vota, o siga que açò és inexplicable.

I com són tan hipòcrites, tots els del PP, i van tan agafats de la mà, aplicant el seu sinistre programa al peu de la lletra, haurem de pensar que funciona molt bé això de la FAES, organització tancada, per no dir secreta, on es defineixen els objectius, que els sicaris posen en marxa. Aquest tinglado el dirigeix l'illetrat i estrambòtic Aznar, ja sabeu, aquell president que ens dugué a la guerra d'Iraq i ja està tot dit.

Ja hem comentat quins són els propòsits del tal Wert, més verd que una ceba, però més maligne que Satanàs, que té cara un poc satànica, fixeu-vos-hi, el qual vol tornar a l'adoctrinament dels xiquets, a fer-los creure les mentides espanyolistes, a separar els xiquets de les xiquetes a l'escola, a perjudicar l'ensenyament públic i beneficiar el privat, etc.

També hem comentat els propòsits del tal Montoro, el qui quan anuncia cada maldat, riu com un deficient. O els propòsits del cara de cireres agres de Guindos. Jo crec que aquests són els qui més pinten i, per tant, que són els més perillosos. La ministra monyosa no es preocupant, perquè la seua missió, ja es veu, és dir el que no és capaç de dir Rajoy, que hi ha dies que me l'imagine amagat sota el llit.

Això d'amagar-se sota el llit no ho dic per dir-ho, perquè aquesta gent o ataca o es caga damunt. Per exemple, quan a Europa li diuen a Rajoy que això que ha anunciat que farà s'ho pot posar pel cul, i li diuen que Espanya està feta una merda, ell s'amaga i no dóna la cara. On s'amaga?: sota el llit.

Recorde que un poc abans de les primeres eleccions democràtiques, l'alcalde de Silla, amagat sota el llit, ordenava al sergent de la policia municipal: —dispara, dispara! El sergent l'estava informant que una columna de persones amb banderes havia arribat a Silla, procedents de Cullera i en direcció a València, estaven a la plaça, sota el balcó de l'ajuntament, cridant llibertat, amnistia, estatut d'autonomia. Dispara, dispara, li deia l'alcalde fatxa, al sergent... Ningú disparà i poc després aquell alcalde desaparegué de la vida pública.

Alguna gent ha dit que la situació actual és la de l'any 36, cosa que és una exageració, encara que hi ha coses paregudes. Per exemple, les ganes de revenja d'alguns militars que demanen la invasió de Catalunya, o les maniobres semifeixistes de la dreta, però sobre tot la situació econòmica i les repercussions sobre les classes populars, poden assemblar-se a les d'aquell fatídic any. No hi ha, però, un miserable Franco a les envistes, ni crec que hi haja un complot real, per tant, en aquest aspecte, podem estar tranquils.

Hi ha, a més a més, el fet que formem part d'Europa i això és una garantia que per a alguna cosa aprofitarà. De fet, aquest és l'argument més recurrent de tots els senyors del govern d'Espanya: si Catalunya s'independitza, la trauran d'Europa! Quina gràcia, quina por que tenen, com ho demostra el fet que és l'única cosa en què pensen: si Catalunya s'independitza! Doncs, apa, germans, a per ells i si no volen caldo, dues tasses, perquè ja està bé d'aguantar-los. Mentrestant, el dimarts guanyarà Obama i el dia 14 hi haurà vaga general, on ens veurem.