dilluns, 30 de setembre del 2019

FAKE NEWS POLICIALS I FISCALS...

Revista SAÓ 30/09/2019

EL REPUNT  nº 7                                                       
FAKE NEWS POLICIALS I FISCALS…

Ara diuen fake news al que sempre hem dit mentides, enganys i falsedats per a fer creure el que no és, i així conduir la gent interessadament. Açò és tan antic com la humanitat i la història que estudiem, la major part de les vegades se l’han inventada els que han manat i que han escrit i escriuen els governs i els “historiadors” a sou. Per exemple, la història d’Espanya, en la qual nosaltres quedem tan malament, que ni existim o som marginals. Per al proper dia de la Hispanidad faré un Repunt extraordinari, al respecte.

Els qui som escèptics amb tot el que diuen “ells”, normalment hem aguantat i aguantem tant com podem, fins que arriba el moment que diem que ja està bé, que ja n’hi ha prou amb tanta mentida, i aleshores diuen que fem terrorisme, quan en realitat no matem ni una mosca. Per exemple ara amb el bluf de la Guardia Civil i la Fiscalia sobre un tenebrós terrorisme que diuen que hi ha per Catalunya. Jo no m’ho crec, ni moltíssima gent, a més del govern i dels partits nacionalistes, que reclamem que demostren el que pregonen i de manera fefaent, i no amb sospites ni imaginacions, ni muntatges. Ací el Gobierno hauria de fer com a tot el món democràtic i civilitzat. Recorde un cas, de l’època del dictador Franco, que la Guardia Civil enxampà tres gitanos i els escorcollà cercant armes; un duia una navalla, pa cortar el jamon, que ells consideraren una arma blanca; el segon no duia navalla, però li trobaren 200 pessetes, que consideraren que eren per a anar a Albacete a comprar-se una navalla; finalment, el tercer, que era un jovenet, ni duia navalla, ni diners, però rebuscant-li les butxaques li trobaren unes monedes i decidiren que estava ahorrando para comprar-se una navaja en Albacete.

Ja és casualitat que el possible terrorisme català haja transcendit en vespres de la sentència del Procés. Evidentment, a Madrid voldrien que Catalunya rebera la sentència, acollonida i emmudida i amb molta gent a la presó. També és una casualitat la coincidència amb la treta de la mòmia de Franco i també amb tota la revolada que s’ha organitzat per les noves eleccions. Són tan sospitoses tantes coincidències, i tot sembla una tan typical Spanish, que podria ésser un muntatge de Villarejo. No vull fer cap judici temerari, així és que no cal que s’ofenga ningú, ni que ningú se senta al·ludit si no té res a amagar, perquè, com deia Franco, els qui no hagen fet res que estiguen tranquils. Quin paio aquell dictador, sembrant el país, a més de cadàvers, de sospitosos.